banner913
banner932
banner1032

“Kamyon bile bu kadar yük kaldıramaz”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı vatandaşlarımız, ülkemizde yük taşıyan araçların sürücülerinin trafikte oldukça sorumsuz bir şekilde ilerlediklerini dile getirerek bize gönderdikleri bir fotoğrafla sitemlerini paylaştılar.

banner974
“Kamyon bile bu kadar yük kaldıramaz”

banner971

Bize gönderdikleri fotoğrafı önceki gün saat 11.37'de Lefkoşa Dr. Fazıl Küçük Caddesi'nde GL 847 plakalı bu aracın, resimde görüldüğü şekilde nakliye yaptığını söyleyerek “Bir inşaattan sökülen malzemeler herhalde başka bir inşaata taşınıyor. Ancak o kadar fazla yük konuldu ki araçtan sağa sola dökülen kalaslar ve inşat malzemeleri yolda sürüş yapan diğer araçları tehlikeye sokuyordu.”

Bu inşaat malzemelerini taşıyan sürücünün hem kendine hem de aracına kastı olduğunu söyleyen vatandaşlarımız “Neden böyle diyoruz. Çünkü bu kadar yükü bu araç bir kez daha kaldırmaz ve makinesi patlar. Ayrıca bu inşaat malzemelerini bu kadar fazla yüklemek için harcanan güç ile bunun gibi iki araç daha normal şekilde yüklenebilir. Kamyon bile bu kadar yüklenemez” diye konuştular.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.