banner913
banner932
banner1032
banner1038

İnternet üzerinden dolandırıcılara dikkat

banner1020

banner974
İnternet üzerinden dolandırıcılara dikkat

banner971
 
 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, son günlerde yine dolandırıcıların işbaşında olduğunu dile getirerek bu konudaki bilgileri bizlerle paylaştılar.
Daha önce telefoniyen yapılan dolandırıcılık girişimlerinin son zamanlarda şekil değiştirdiğine dikkat çeken vatandaşlarımız, şimdilerde ise dolandırıcıların internet üzerinden dolandırıcılığa başladıklarını ifade ederek bize gönderdikleri fotoğraflarla sitemlerini ilettiler.
Bu dolandırıcıların hiç korkusuzca bu şekilde hareket ederek insanları kandırmaya çalıştığını ifade eden duyarlı vatandaşlarımız “İnşallah bu dolandırıcıların ağlarına düşen olmaz. Ancak birçok kişi onların ağına düşerek ya paralarını kaybediyor, ya da başka şekilde dolandırılıyorlar” diyerek herkesi dikkatli davranmaya davet ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.