banner913
banner932
banner1012

İnsan hayatının ne önemi var?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan duyarlı bir vatandaşımız, geçtiğimiz günlerde Lefkoşa bölgesinde çektikleri bir fotoğrafı bizlerle paylaşarak ülkemizde insan hayatının hiçbir önemi olmadığını bir kez daha anladıklarını dile getirerek sitemlerini aktardı.

banner974
İnsan hayatının ne önemi var?

banner971

Vatandaşımız geçtiğimiz günlerde Lefkoşa’nın Dereboyu bölgesinden Kermiya’ya gitmeye çalışırken önünde bulunan bu fotoğraftaki kamyonetin arkasındaki insanın hayatının çok değersiz yanındaki bisiklet ile merdivenin daha değerli olduğunu anladıklarını söyledi.

Fotoğrafta da görüldüğü gibi kamyonet arkasında bulunan merdiven ile bisikletin bir insan tarafından tutulduğunu belirten vatandaşımız “Bu merdiven ve bisiklet sağa sola savruldukça arkadaki kişi de savruluyordu. Sanki arkadaki insanın canının hiç değeri yokmuş gibi, araç şoförü de tam gaz yoluna devam etti” dedi.

Bu gibi güvenliksiz yolculukların bir kazaya sebebiyet vermemesinin büyük bir şans olduğunu belirten vatandaşımız, herkesin yolda iken duyarlı olması gerektiğini sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.