banner913
banner932
banner1012

Haspolatlıların lağım kabusu başladı

banner1020

banner974
Haspolatlıların lağım kabusu başladı

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Haspolat bölgesinde sakin bazı vatandaşlarımız, uzun yıllardır bölgede sorun haline gelen ancak bir türlü çözülemeyen lağım taşmalarının yine başladığını ifade ederek, bu konuda sitemlerini bizlerle paylaştılar.

Haspolat sakinleri, yaklaşık 10 yıl önce yapılan Belediye Evleri olarak bilinen Haspolat’taki apartmanların bulunduğu bölgede lağımların gene taşmaya başladığını gözlemlediklerini dile getirerek, daha kış aylarının gelmeden bunun yaşanmasının sıkıntı yarattığını ifade ettiler.

Taşan lağım sularının, belediyenin açtığı kanal sayesinde bütün köyü üstü açık vaziyette dolaşacağını iddia eden vatandaşlarımız, “Fotoğrafta da görüldüğü gibi geçtiğimiz kış aşırı yağmurlar sonrasında açılan kanallar şimdilerde lağım sularının akış yolu oldu” dediler.

Bu lağım suları nedeniyle bölgede her an bir salgın hastalık olacağı endişesi taşıdıklarını söyleyen bölge sakinleri, yetkilileri en kısa sürede bu sorunu kökünden çözmeye davet ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.