banner913
banner932
banner1032
banner1038

Doğaya bu ihanet ne kadar sürecek?

banner1020

banner974
Doğaya bu ihanet ne kadar sürecek?

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı doğasever vatandaşlarımız, ülkemizde bazı kişilerin doğaya karşı sorumsuzca davranışlar içinde olmasından dolayı doğamızın her geçen gün yok olduğunu dile getirerek bu konudaki sitemlerini gönderdiği bazı fotoğraflarla dile getirdiler.
Fotoğrafta da görüldüğü gibi, bazı sorumsuz vatandaşların, evlerinde istemedikleri birçok molozu doğanın en güzel olduğu yerlere sorumsuzca bıraktığını ifade eden duyarlı vatandaşlarımız “Bu molozları bırakan vatandaşların acaba çöplerini almaya gelen çöpçüler yok mu, yoksa doğaya çöp ve moloz bırakmak bir alışkanlık mı merak ettik” diye konuştular.
Bu çöp ve molozların yıllarca doğada kaldığını ve doğanın birçok endemik bitki örtüsünün yok olduğunu dile getiren vatandaşlarımız bu şekilde devam edilirse doğa diye bir şey kalmayacağını sözlerine eklediler.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.