banner913
banner932
banner1012

Doğaya bırakılan suluklardan ne istendi

banner1020

banner974
Doğaya bırakılan suluklardan ne istendi

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı avcı vatandaşlarımız ülkemizde havaların ısınmaya başladığı bugünlerde doğadaki hayvanlarında su ihtiyaçlarının artmaya başladığını bu nedenle doğada suluk olarak bırakılan yerlere su takviyesi yapmak gerektiğini ifade ettiler.

Su takviyesi yapmak amacıyla geçtiğimiz günlerde doğaya kurdukları suluklara su götüren Hamitköy Avcılık Atıcılık üyeleri sulukların yerinde yeller estiğini dile getirerek bazı sorumsuzların bu sulukları doğadan çaldıklarını iddia ettiler.

Çalınan bu sulukların yerine başka suluklar takviye ettiklerini dile getiren avcı vatandaşlarımız, doğadaki hayvanları korumak gerektiğini kaydettiler.

Avcıların hem av yaptığını hem de av hayvanlarını zamanı gelince koruyup büyüttüğünü ama bazı kendini bilmezlerin bu şekilde sulukları çalarak doğaya ihanet ettiklerini kaydettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.