banner913
banner932
banner1012

Denizin içine apartman gibi kazıklar üstünde platform kurmaya kim izin verdi?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Girne sakini bir vatandaşımız, ülkemizde bazı şeylerin artık devlet kontrolünden çıktığını ve bu nedenle bir başıbozukluk yaşandığını geçtiğimiz günlerde gözleriyle gördüklerini belirterek isyanlarını bizlerle paylaştı.

banner974
Denizin içine apartman gibi kazıklar üstünde platform kurmaya kim izin verdi?

banner971

 

 

Bayram gecesi ailece sessiz bir ortamda hem sohbet edip, hem de yemek yeme için gittikleri mekanın yan tarafındaki otelden gelen yüksek müzik sesi yüzünden rahatsız olduklarını anlatan vatandaşımız “Yan taraftaki otelin denizin içinde neredeyse 100 metre boyunca işgal ettiği platform üstündeki canlı müzik yüzünden masa değiştirip, cadde tarafına kaçtık” dedi.

Bu duruma anlam veremediğini ifade eden vatandaşımız “Hadi otel haklı, para kazanacak; iyi de denizin içinde, neredeyse Dome Hotel’e kadar suyun üstüne apartman gibi kazıklar üstünde platform kurmalarına kim veya hangi makamlar izin verdi? Biri açıklayabilir mi?” diyerek isyanını aktardı.

Ülkemizde yasalara göre kıyıların kamu malı olduğunu ve deniz içine hiçbirşey yapılamayacağını söyleyen vatandaşımız bu başıbozukluk veya ben yaparım olur mantığına dur deme zamanı geldiğini sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Magusalı - 5 yıl önce
Buna izin verenler veya göz yumanlar en öndeki masada keyf yapıyorlar.