banner913
banner932
banner1032
banner1038

“Bunun adı hırsızlık”

banner1020

banner974
“Bunun adı hırsızlık”

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir Lefkoşa sakini vatandaşımız, bize gönderdiği bir fotoğrafla ülkede denetimsizlik nedeniyle esnafın geldiği noktanın hırsızlık olduğunu belirterek sitemlerini paylaştı.
Vatandaşımız fotoğrafta görülen küçücük bu ampulün yandığını belirterek “Gerekli olunca Lefkoşa’nın ünlü bir elektrik aletleri satıcısından yenisini aldım. 150 lira dedi verdim. Ancak merak ettim, Göçmenköy’deki Talat ve Oğullarından fiyatını sordum. Aynı lambacık 85 lira. Yani yarısı” diyerek sitemi dile getirdi.
Bu lambanın tıpa tıp aynisinin iki ayrı firmada nasıl bu kadar büyük fiyat farkıyla satıldığını sorgulayan vatandaşımız, bunun adının hırsızlık olduğunu, hırsızın esnaf, parası çalınanın ise vatandaş olduğunu ifade etti.
Piyasada denetim olmadığı sürece vatandaşın daha bu şekilde birçok defa daha soyulacağını söyleyen vatandaşımız yetkililerin piyasada denetimi artırmasını talep etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.