banner913
banner932
banner1012

Bu köpek sahibini bekliyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı hayvansever vatandaşlarımız Lefkoşa’nın en işlek yerlerinden biri olan Bedrettin Demirel Caddesi üzerindeki Önder Süpermarket yakınında Cumartesi gününden beridir fotoğrafta görülen güzel köpeğin sahibini beklediğini ifade ederek bu konuda yardım istediler.

banner974
Bu köpek sahibini bekliyor

banner971

Bize fotoğrafını ulaştıran hayvansever vatandaşlarımız “Bu güzel çocuk Cumartesi gününden beridir Önder Market yanında Nilay Çiçekçiliğin etrafında dolaşır. Sahibi vardır mutlaka diye düşünüyoruz. Paylaşalım sahibini bulmamıza yardımcı olun lütfen” diyerek bizden yardım istediler.

Oldukça bakımlı görünen Golden Retreiver türü bu köpeğin sahibinin birkaç gün içinde ortaya çıkmaması durumunda köpeğin Hayvan Barınağı’na götürülmek zorunda kalınacağını ifade ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.