banner913
banner932
banner1032

Bu kadar mı umursamaz olduk?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Hamitköy sakini bir vatandaşımız, ülkemizde bazı şeylerin alışkanlık haline geldiğini ve bu nedenle insanların tepki veremez bir ruh haline büründüğünü dile getirerek, geçtiğimiz akşam fotoğrafladığı bir olayı bizlerle paylaşarak sitem etti.

banner974
Bu kadar mı umursamaz olduk?

banner971

Fotoğrafta görülen yerin Hamitköy'deki Reis Market önü olduğunu ve sıradan bir akşam olduğunu söyleyen Hamitköy sakini vatandaşımız, bazı insanlar alışveriş yaptığını, ama arabaların kimisinin araç park yerinde kimisinin yolun içinde kimisinin ise kaldırımda olduğunu söyledi.

“Fotoğrafta da görüyorsunuz birisi kaldırımı zar zor tutturabilmiş. Diğeri yolun bir şeridini komple kapatmış. Arabada bir şey unutmuş, almak için geri döndü, fotoğrafı çektiğimi de gördü, hiçbir şey demedi. Aynen arabadan alacağını aldı ve geri dönüp alışverişe devam etti” diyen vatandaşımız, bu durumun normal bir olaymış gibi hiç kimsenin umrunda bile olmadığını kaydetti.

Bu arada yolun ortasındaki, 25 cm. derinliğindeki rögar çukurunun da fotoğrafın güzelliğine güzellik katan bir ince detay olduğunu ifade eden vatandaşımız “Ona da LTB Başkanı Mehmet Harmancı bir gün bir çözüm bulur elbet. Ama bu durumların kimsenin umurunda bile değil sanki” diyerek sözlerini tamamladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.