banner913
banner932
banner1032

Bu gibi araçların trafikte işleri olmamalı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı sürücü vatandaşlarımız, ülkede son zamanlarda trafikte polis denetimlerinin oldukça sıklaştığını belirterek, buna rağmen fotoğraftaki gibi araçların nasıl yollarda olduğunu sorguladılar.

banner974
Bu gibi araçların trafikte işleri olmamalı

banner971
 
Özellikle anayollarda bu gibi araçların yollarda olmaması gerektiğini belirten vatandaşlarımız “Geçtiğimiz hafta Lefkoşa –Mağusa anayolunda ilerlemeye çalıştığımız sırada fotoğrafta görülen kamyon önümüzde bulundu. Kamyon hızlandıkça biz adeta duman altı oldu. Bu kamyon sürücüsü arkasında taşıdığının ne olduğunu hiç mi bilmiyor acaba? Kumlar ve toz toprak yola dökülüyordu” dediler.
Trafik polislerinin trafikte sadece araç kayıt veya sürüş ehliyetlerine değil araçların her şeyini kontrol etmesi gerektiğini ifade eden vatandaşlarımız “Bu ve bunun gibi kamyon sürücüleri yüzünden kazayla karşı karşıya kalmak istemiyoruz. Bir örtü çekmek çok mu zor?” diyerek sitemlerini paylaştılar..
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.