banner913
banner932
banner1012

Bu cahillik değil de nedir?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı vatandaşlarımız, ülkemizde bazı kişilerin engellilerin haklarına veya onlar için yapılan ayrıcalıklara dikkat etmediklerini ve bu nedenle engellilerin mağdur edildiğini dile getirerek sitemlerini paylaştılar.

banner974
Bu cahillik değil de nedir?

banner971

 

Fotoğrafta görülen yerin Lefkoşa’da mahkemeler önünde bulunan Posta Dairesi binasının yanı olduğunu belirten vatandaşlarımız, “Fotoğrafta da görüldüğü gibi koskocaman tabela ile özürlü park yeri olduğu belirtiliyor. Ancak park eden kişinin hiçbir özrü yok. Fakat bu gibi kişiler nedeniyle engelli arkadaşlarımız yer bulmakta sıkıntı çekiyor.” dediler

Tabelayı gördüğü halde park yapan bu kişileri cahil insanlar olduğunu savunan vatandaşlarımız, “Bu gibi cahil sürücüler, engelli arkadaşlarımıza yer vermiyor ve bu insanların cezasını kimler kesecek?” diyerek zabıtaların esas cezayı bu gibi sürücülere kesmesi gerektiğini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.