banner913
banner932
banner1032

“Böyle vicdansızlık olamaz”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan duyarlı vatandaşlarımız, son zamanlarda bazı araç sürücülerinin gerçekten de yolların sadece kendilerininmiş gibi hareket ettiğini ve bu nedenle de yollarda hem kazaların arttığını hem de suçsuz hayvanların ezildiğini gördüklerini belirterek dün yaşadıkları bir olayı bizlerle paylaşarak adeta isyan ettiler.

banner974
“Böyle vicdansızlık olamaz”

banner971

Dün öğle saatlerine doğru Mağusa’da önlerinde ilerleyen RHA 1931 plakalı aracın yolda giden bir köpeği ezdiğini dile getiren vatandaşımız “RHA 1931 plakalı araç sürücüsü gözümüzün önünde köpeğe çarpıp öldürüp kaçmıştır! Bu nasıl bir caniliktir?” diyerek tepkisini dile getirdi.

Bir hayvan da olsa onun da bir canlı olduğunu ve bu şekilde ölmeyi hak etmediğini dile getiren vatandaşlarımız, “Hadi yanlışlıkla çarptı diyelim. Neden durup araçtan inip bu köpeğin durumuna bakmadı ki? Böyle vicdansızlık olamaz” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.