banner913
banner932
banner1012

“Böyle ihmalkarlık olamaz”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir sürücü vatandaşımız, yollarımızda sürekli olarak karşılaştıkları bir görüntü olan fotoğraftaki kamyonetin görüntüsünü bizlerle paylaşarak sitemlerini dile getirdi.

banner974
“Böyle ihmalkarlık olamaz”

banner971

 

 

Fotoğrafta görülen inşaat malzemesi ve kalaslarıyla yüklü olan kamyonetle Lefkoşa trafiğinde karşılaştığını aktaran sürücü vatandaşımız, “Hiçbir emniyet tedbiri alınmamış olan bu kamyonetle taşınan inşaat malzemeleri inşallah birgün birilerinin canını yakmaz” dedi.

Bu inşaat malzemelerinin kamyonetin ülkemizin delik deşik yollarında etrafa saçılmamasının imkansız olduğunu savunan sürücü vatandaşımız, “Bu aracı yükleyen veyahut süren arkadaşların aklına hiç gelmez mi bu kalaslar yola düşebilir. Bunun için bazı önlemler alalım. Yoksa kimsenin umurunda değil mi başka sürücüler. Böyle ihmalkarlık olamaz” diyerek sözlerini tamamladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.