banner913
banner932
banner1032
banner1038

Böyle duyarsızlık olmaz

banner1020

banner974
Böyle duyarsızlık olmaz

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan Mağusa sakin bazı duyarlı vatandaşlarımız, bazı kendini bilmezlerin göz göre göre çevreyi kirlettiklerini dile getirerek bizimle paylaştıkları fotoğraflarla sitemlerini dile getirdiler.
Mağusa sakini vatandaşlarımız fotoğrafta görülen yerin Deve Limanı bölgesinde Laguna'ya gelmeden eski askeri lojmanların karşısı olduğunu vurguladılar.
“Hani bazen deriz ya askersizleşsin, sivile verilsin. Mağusalı denize küs, bu küslük bitsin. Burası da o yerlerden biri. Oralara giriş sivile yasakken, daha temizdi en azından. Şimdi millet ice-box'unu da alıp, sandalyesini de koyup, yeyip içip atıp gidiyor böyle” diyen vatandaşlarımız bu duruma sert tepki gösterdiler.
Yetkililere seslenen duyarlı vatandaşlarımız “Bakamaycaksanız, temiz tutmayı sağlayamaycaksanız, bırakın kırk sene daha askerin elinde kalsın kardeşim” diyerek sözlerini tamamladılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.