banner913
banner932
banner1012

Birilerinin canının yanmasını mı bekliyorlar?”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkede birçok anayolun elden geçmesi gerektiğini zira yol değil tarlayı andırdığını, hatta daha kötü durumda olduklarını ifade ederek, bizlerle gönderdikleri bazı fotoğraflarla sitemlerini paylaştılar.

banner974
Birilerinin canının yanmasını mı bekliyorlar?”

banner971

 Fotoğrafta görülen çukurun Taşkent – Haspolat anayolu üzerinde bulunduğunu dile getiren vatandaşlarımız, bu çukur nedeniyle birçok aracın ön düzenin dağıldığını dile getirdiler.

“Bir gün bu Taşkent - Haspolat arasındaki yol kimi üzecek bilmiyoruz, ama çok tehlikeli. Biz her gün sıyırarak geçiyoruz. Yetkililer bu yoldan hiç geçmiyor musunuz? İlla birisine bir şey mi olmalı?” diye sitem dolu sorgulayan vatandaşlarımız, bu yoldaki çukurlar gibi birçok anayolumuzda çukurların gün geçtikçe büyüdüğünü ifade ettiler.

Karayolları Dairesi ekiplerinin sadece yol kenarlarındaki otları temizlemek yerine biraz da bu yollardaki çukurları düzeltmek için çalışmasını isteyen vatandaşlarımız, birilerinin yollardaki bu çukurlardan dolayı canı yanmadan müdahale edilmesini temenni etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.