banner913
banner932
banner1032
banner1038

Anabolik steroid ve türevi maddeler tehlike saçıyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı vatandaşlarımız, son yıllarda ülkemizde gençler arasında moda olan vücut yapma olayının bazı kişiler tarafından bilinçsizce yapıldığını ve kullanılmaması gereken ilaçların kullanıldığına dikkat çekerek bu konuda yetkilileri göreve davet ettiler.

banner974
Anabolik steroid ve türevi maddeler tehlike saçıyor

banner971

 

 

Duyarlı vatandaşlarımız, bize gönderdikleri fotoğrafla büyük spor salonlarından bazılarında insan sağlığını etkileyen anabolik steroid ve türevi maddelerin kullanıldığını tespit ettiklerini belirterek bu duruma tepki gösterdiler.

“Başbakanlık, Spor Dairesi, İlaç Eczacılık artık kim bakıyorsa bu işlere spor salonlarında aleni olarak anabolik steroid ve türevi maddeler kullanılıyor ve çöplerden toplanıyor. Birinin ölmesi ya da hastalanması mı gerek, yazıktır bu gençliğe” diyerek çağrıda bulunan vatandaşlarımız yetkilileri göreve davet ettiler.

Anabolik steroid ve türevi maddelerin, karaciğer başta olmak üzere çeşitli organlarda zamanla kalıcı zararlar yaptığını dile getiren vatandaşlarımız, bu nedenle bilinçsizce kullanılmaması gerektiğini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.