banner913
banner932
banner1032

“Altın mı yoksa asma yaprağı mı anlamadık”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ilkbahar aylarının yaşandığı ülkemizde ağaçların da yeşermesiyle birlikte birçok sebze ve meyve türünün de reyonları süslemeye başladığını ancak bazı sebze ve meyvelerin yanlarına yanaşmaya korktuklarını dile getirerek, bunun nedenini bize gönderdikleri bir fotoğrafla aktardılar.

banner974
“Altın mı yoksa asma yaprağı mı anlamadık”

banner971

İlkbahar mevsiminin önemli sebzelerinden biri olan asma yaprağının bugünlerde reyonlarda yerini almaya başladığını ifade eden vatandaşlarımız, ancak meraklısı ve sevenlerinin karşılaştıkları resimdeki fiyat nedeniyle şoka uğradığını dile getirdiler.

Vatandaşlarımız, “Markette gördüğümüz asma yaprağı fiyatı karşısında adeta bir şok yaşadık. Satılan asma yaprağı mı yoksa altın mı anlamadık. Bir kilo asma yaprağı 97.50 TL mi olur?” diyerek sitemlerini aktardılar.

Özellikle piyasaya yeni çıkan bir ürünün bu kadar yüksek fiyattan satılmasının bir anlamı olmadığını sözlerine ekleyen vatandaşlarımız, “Nihayetinde bulunmaz hint kumaşı değil ya. İki hafta sonra her yerde satılmaya başlanacaktır” diyerek bu fiyata tepkilerini gösterdiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.