banner913
banner932
banner1012

Acaba özürlü olan neresi?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde özürlü veya engelli vatandaşlarımız için her geçen gün alt yapılar iyileştirilirken, insanlarımızın engelliler için ayrılan yerlere park yapılamayacağını halen daha kavrayamadığını savunarak, bize gönderdikleri bir fotoğrafla sitemlerini dile getirdiler.

banner974
Acaba özürlü olan neresi?

banner971

Fotoğrafta görüldüğü gibi bir işyeri önünde engelli vatandaşlarımız için ayrılan park yerinde son model bir lüks aracın park edilmiş olduğuna dikkat çeken vatandaşlarımız, “Acaba bu vatandaşımız gerçekten engelli mi? Yoksa özürlü olan beyni midir? Biz bu aracın her hangi bir yerinde özürlü olduğuna dair bir işaret veya amblem göremedik” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Engelliler için ayrılan park yerine bu lüks araç sahibinin park etmesinin ülkemizde bazı şeylerin halen kafalara yerleşmediğini gösterdiğini ifade eden vatandaşlarımız, herkesi biraz daha engelli vatandaşlarımıza saygı göstermeye davet ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.