banner913
banner932
banner1012

Virajı alamayarak takla attı

banner1020

Tatlısu-Geçitkale anayolunun Mersinlik Piknik Alanı kavşağı yakınlarında dün gece virajı alamayarak aracıyla kayarak su kanalına düşen araç takla atarak yan yattı

banner974
Virajı alamayarak takla attı

banner971

Tatlısu-Geçitkale anayolunda, dün gece saat 23:45 raddelerinde Mersinlik Piknik Alanı kavşağı, kuzey yüzünde, KG 237 plakalı araç sürücüsünün dikkatsizliği sonucu aracıyla virajı alamayarak su kanalına düşmesi sonucunda takla attı yan yattığı kazada yaralanan olmadı.

Polisten verilen bilgiye göre Alsancak’ta sakin 20 yaşındaki İllarion Pavlovich Mikhailov yönetiminde bulundurduğu KG 237 plakalı Nissan March marka salon araç ile Geçitkale istikametinden Tatlısu istikametine doğru seyrederken dikkatsizliği sonucu virajı alamayarak aracıyla kayması sonucunda bir kaza yaşandı.

İllarion Pavlovich Mikhailov’un aracıyla virajı alamayarak aracıyla kaymaya başlaması ile gidişine göre yolun sağından yoldan çıkarak, yol kenarında bulunan su kanalına düşmesi ve aracın ön kısmı ile beton su kanalına vurarak bir takla atarak aracın yan yatması sonucu yaşanan kazada yaralanan olmadı. Yalnız hasarla neticelenen bir trafik kazası sonucu konu araçta 12,000 TL tahmini hasar oluştu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.