banner913
banner932
banner1012

VİCDANSIZ SÜRÜCÜ YAKALANDI

banner1020

DÜN AKŞAMKİ KAZADA YARALANAN 2 YAYA DA HAYATINI KAYBETTİ

banner974
VİCDANSIZ SÜRÜCÜ YAKALANDI

banner971

YAYALARIN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ, ARAÇ SÜRÜCÜSÜ BULUNDU

Lefkoşa, 9 Şubat 19 (T.A.K.): Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu 7 -8 Km arasında dün akşam meydana gelen trafik kazasında yaralanan Bangladeş uyruklu yayalar Siful Islam (E-37) ve Ripon Ali (E-31) yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, araç sürücüsü Örge Soğukpınar (E-31) bulunarak tutuklandı.

Olayla ilgili polis soruşturması devam ediyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mkanat - 5 yıl önce
Adamlari getirin atin sokaga ne yol bilir ne sokak fink atarlar yolda,yollarda ne ışık var ne da adam gibi yol bizda o yoldan gectin o gece yagmurdan gozgozu gormezdi.
Dunyanin baska neresinde var yayalar otobana girsin hayvan bile giremez sonra basanin basi yansin hayati kararsin kim ister bir cana kiysin.
Basilanlar desen iki kurusluk ekmek parasina perisan neden 3. Ulke vatandasi cunku biz ozelde 8 saat degil esnek saate aliskinik buyuzden yerli vatandas calismaz ya goc eder ya ruma gider ordaki insaatlar insaat degilmi sirketler yogun degilmi? Ama 8 saatde is biter... NE SOYLESEN BOS GENE BIZIM YOLLARDA OGRENCILEE ISCILER 4 DONECEK SABAH 5,6 dan gece yarilarina kadar isiksiz guvensiz yollarda daha cok kisinin basini belaya koyacaklar... YOLLARDA 4 DONENLERIDA HABER YAPIN ARADA