banner913
banner932
banner1012

Surlardan Güney’e kaçış

banner1020

Lefkoşa’da Yiğitler Burcu bölgesinden bir şahsın askeri yasak bölgeyi ihlal ederek güneye geçmesine yardımcı olduğu tespit edilen Hüseyin Zaimoğlu tutuklandı

banner974
Surlardan Güney’e kaçış

banner971

Lefkoşa’da Yiğitler Burcu bölgesinden bir şahsın askeri yasak bölgeyi ihlal ederek güneye geçmesine yardımcı olduğu tespit edilen zanlı Hüseyin Zaimoğlu tutuklanarak dün Askeri Mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Hüseyin Ergüleç olayla ilgili bulguları aktardı. Ergüleç huzurda bulunan zanlı Hüseyin Zaimoğlu’nun 31 Ağustos tarihinde saat 18.30 raddelerinde Lefkoşa’da Yiğitler Burcu Bölgesinde kullanmakta olduğu PD 451 plakalı araç ile yanında kimlikleri henüz tespit edilemeyen şahıslar ile birlikte tasarruflarında bulundukları bir halat ile yine ismi tespit edilemeyen bir şahsı surlardan aşağıya sarkıtmak sureti ile 1. Derecede askeri yasak bölgenin ihlal edilmesini sağlamıştır.

Meselenin tahkikatının henüz yeni başladığını belirten polis memuru Hüseyin Ergüleç aranan şahıslar bağlantılı suç ortakları olduğunu belirterek tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlının ilk etapta 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Gökan Asafoğulları zanlının soruşturma maksatlı ilk etapta 2 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.