banner913
banner932
banner1032
banner1038

Sürat ve dikkatsizlik kaza getirdi

banner1020

Muhannad Majed Fadhi Alori yönetimindeki LR 784 Z plakalı araç ile süratli ve dikkatsiz bir şekilde Girne istikametine doğru seyrettiği sırada önündeki araca çarparak savrulup tavanı üzerinde durabildi

banner974
Sürat ve dikkatsizlik kaza getirdi

banner971

Murat ASLAN

Lefkoşa-Girne anayolunun Ciklos mevkiinde öğle saatlerinde sürat ve dikkatsizlik sonucunda yaşanan kazada yürekler ağza geldi.

Kaza, saat 14:40 da, Lefkoşa -Girne Anayolu üzerinde Ciklos mevkiinde, 20 yaşındaki Muhannad Majed Fadhi Alori yönetimindeki LR 784 Z plakalı araç ile süratli ve dikkatsiz bir şekilde Girne istikametine doğru seyrettiği sırada sol şerit içerisinde önünde aynı istikamete doğru seyreden 43 yaşındaki Fırat Sadık yönetimindeki MY 025 plakalı aracın sağ arka kısmına çarptı. Çarpma sonrasında LR 784 Z plakalı aracın kontrolünü kaybeden  Alori, orta refuje çarpıp yol içerisinde ters bir şekilde tavanı üzerine dönerek sürüklenip durabildi. Kaza sonucu yaralanan olmazken, trafik bir süreliğine kilitlenerek, tek şeritten verilmek zorunda kaldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.