banner913
banner932
banner1012

Polisiye Haberler

banner1020

Evinde tabanca bulunan şahıs tutuklandı... Üç bölgede yangın...

banner974
Polisiye Haberler

banner971
Evinde tabanca bulunan şahıs tutuklandı

Gazimağusa’da dün A.A.’nın (E-37) evinde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramada 9 mm çapında tabanca ve tabancaya ait 2 şarjör bulunarak emare olarak alındı.

A.A. tutuklandı, polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Üç bölgede yangın

Mutluyaka-Mormenekşe köy kavşağının batısında dün meydana gelen yangın sonucu, 2 dönüm kuru ot, 50 dönüm anız, 1 adet rulo balya,  25 metrelik sulama hortumu ve 2 harnup ağacı yandı.

İnönü-Türkmenköy arasındaki yol kenarında dün meydana gelen yangın sonucu, 20 dönüm anız, 2 dönüm bağlanmamış kalem ve 1 adet rulo balya yandı.

Öte yandan İskele-Karpaz Anayolu üzerinde, Kurtuluş Köyü yol kavşağının güneyinde bulunan bir inşaat alanı içerisinde dün meydana gelen yangın sonucu, 40 adet sandviç panel, 4 adet camlı pvc kapı, 35 adet camlı pvc pencere, 2 adet kapı çerçevesi ve yarım dönüm kuru ot yandı.

Yangınlar itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.