banner913
banner932
banner1032
banner1038

Polis bülteni kabarık

banner1020

Gazimağusa’da, Kaza Mahkemesi’nde devam eden bir dava esnasında, A.A.(E-49), Şirketler Mukayyitliğinde kaydı bulunmadığı halde kendisini bir şirketin direktörü olarak beyan edip, önceden sahte olarak düzenlemiş olduğu belgeyi mahkemeye sundu. Polis Basın Bülteni’ne göre, zanlı A.A. polis tarafından tutuklandı.

banner974
Polis bülteni kabarık

banner971

GÖNYELİ’DE UYUŞTURUCU

Gönyeli’de 27 Mart tarihinde, C.D. (E-28), kalmakta olduğu eve arama yapmak için gelen narkotik ekiplerini görmesi üzerine koşarak kaçmasının ardından, ailesi huzurunda gerçekleştirilen aramada; apartmanın girişinde bulunan C.D’nin kalmakta olduğu daireye ait klima motoru içerisine gizlenmiş 111 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı.

C.D., dün polise teslim oldu.

GAZİMAĞUSA’DA HIRSIZLIK

Gazimağusa’da R.B. (E-29) ve R.G. (E-30), 5 Nisan tarihinde iki eve girerek birçok eşya çaldı.

Derviş Yeşilbaş’a ait dairenin ana giriş kapısı kilidini tasarruflarında bulunan özel bir alet ile kırıp açtıktan sonra, evden LCD televizyon, dizüstü bilgisayar ile muhtelif ziynet eşyasını çalınırken, zanlıların yine aynı tarihte ve aynı yöntemle kime ait olduğu henüz tespit edilmeyen bir
evden bir televizyon çaldıkları tespit edildi.

Söz konusu kişilerin, Damla Özhan'a evin kapısını da açmaya çalıştıkları sırada içeriden ses duymaları sonucu, eve girmeden olay yerinden ayrıldıkları, bu şahısların tespit edilerek tutuklandığı, ev açmakta kullandıkları aletler ve çalınan eşyaların tasarruflarında bulunarak emare olarak alındığı belirtildi.

SAHTEKARLIKLA PARA TEMİNİ 
 
Lefkoşa’da 26 Mart’ta K.B. (E-52), kendisine ait işyerinde bulunan adına kayıtlı pos cihazından, daha önceden başka şahıslara ait iki adet kredi kartı bilgilerini yasal olmayan yollardan elde edip, mail-order sistemi ile kart sahiplerinden izinsiz toplamda 74 bin 100 TL tutarında çekiş yaparak sahtekarlıkla para temin etmekten tutuklandı.

TRAFİK VE ASAYİŞ OPERASYONU 

Lefkoşa ve Güzelyurt Polis Müdürlükleri sorumluluk sahası içerisinde dün trafik ve asayiş operasyonu düzenlendi.

Operasyon kapsamında Güzelyurt bölgesinde faaliyet gösteren kahvehaneler, bet ofisleri, gece kulüpleri ve alkollü içki satılan yerler kontrol edilmiş olup, herhangi olumsuzluk tespit edilmedi.

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucunda her iki ilçede, toplam 496 araç kontrol edilirken, suç işlediği tespit edilen 108 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.