banner913
banner932
banner1012

Özersay’a saldırı zanlısı Güneş teminatla serbest

banner1020

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay ile Halkın Partisi milletvekillerinin katıldığı toplantıda olay çıkaran ve tutuklanan Taşkın Güneş, teminatla serbest bırakıldı

banner974
Özersay’a saldırı zanlısı Güneş teminatla serbest

banner971

Yalova Spor Kulübü’nde önceki akşam Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay ile Halkın Partisi milletvekillerinin katıldığı toplantıda olay çıkaran ve tutuklanan Taşkın Güneş, Kasti Hasar, Uygunsuz Tavır Hareket ve Rahatsızlık suçlaması ile çıkarıldığı Güzelyurt Kaza Mahkemesi’nde teminata bağlandı.
Polis tarafından verilen bilgiye göre mahkeme, zanlının davaları görülünceye değin yurtdışına çıkış yasağı, seyahat belgelerinin polise teslimine, haftada bir gün polise isbat-ı vücut etmesine ve KKTC vatandaşı bir kişinin 7 bin TL kefalet senedi imzalamasına emir verdi. Teminat şartlarını yerine getiren Taşkın Güneş, serbest bırakıldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.