banner913
banner932
banner1012

Kuyuya düşen çocuk Sivil Savunma ekipleri tarafından kurtarıldı

banner1020

banner974
Kuyuya düşen çocuk Sivil Savunma ekipleri tarafından kurtarıldı

banner971
Kalkanlı-Güzelyurt bölgesinde narenciye kesimi yapan bir ailenin, 2 yaşındaki çocuğu düştüğü sulama kuyusundan Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı ve İtfaiye ekiplerinin ortak çalışması sonucunda kurtarıldı.

Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı, Kalkanlı-Güzelyurt bölgesinde narenciye kesimi yapan bir ailenin, 2 yaşındaki çocuğunun bahçedeki sulama kuyusuna düştüğünü belirtti.
Açıklamada, kuyuya düşen çocuğun Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı ve İtfaiye ekiplerinin ortak çalışması sonucunda kuyudan çıkarıldığı kaydedildi. Açıklamada ayrıca, çocuğun gerekli sağlık kontrollerinin yapılması maksadıyla Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastahanesi’ne ambulansla sevkinin gerçekleştirildiği ifade edildi.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.