banner913
banner932
banner1032
banner1038

Köpeği vurup öldüren şahıs tutuklandı

banner1020

Geçitkale’de geçtiğimiz gün A.Ç. av tüfeği ile bir el ateş etmek suretiyle bir av köpeğini vurdu.

banner974
Köpeği vurup öldüren şahıs tutuklandı

banner971

 Geçitkale’de geçtiğimiz gün saat 18.30 sıralarında baraj bölgesinde, A.Ç. (E-42), tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu adına kayıtlı av tüfeği ile bir el ateş etmek suretiyle bir av köpeğini vurdu.

Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine adı edilen tespit edilerek tutuklandı. 

GİRNE’DE 3 KİŞİ UYUŞTURUCUDAN TUTUKLANDI

Polis Basın Bülteni’ne göre, dün 14.30 sıralarında Naci Talat Caddesi üzerinde polis tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu park halinde olan ve şüpheli görülen Y.M.A. (E-19)  kullanımındaki araçta hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 13 gram madde ve kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 3 gram madde bulundu.

Aynı araçta yolcu olarak bulunan B.K.A.’nın (E-21) tasarrufunda ise hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 1 gram ağırlığında maddenin bulundu.

Y.M.A. ve B.K.A.  ile bağlantısı olduğuna inanılan G.B. (E-27) tutuklandı.

MÜSTAHDEM TARAFINDAN HIRSIZLIK

Lefkoşa'da faaliyet gösteren Si-Ser İşitme Cihazları Ltd. isimli iş yerinde çalışmakta olan M.D.(E-30), Ocak 2015 - Şubat 2017 tarihleri arasında işyeri adına satmış olduğu cihazların bedeli olan toplam 402.428 TL parayı konu iş yeri hesabına yatırmayarak çaldı.

Polis bahse konu şahsın tutuklandığını açıkladı.

MAĞUSA’DA HIRSIZLIK

Gazimağusa’da 7 Kasım 2016 tarihi saat 22.00 sıralarında, O.G.O.’nin (E-25), Sosyal Konutlar bölgesinde Özge Özdil yaya olarak yürüdüğü sırada, tasarrufunda bulundurduğu, birbirine bantla sarılmış iki adet kalemle korkutarak elinde tuttuğu cep telefonunu çaldı.

Polis, bahse konu şahsın tutuklandığını kaydetti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.