banner913
banner932
banner1012

Hırsızlık yaptı, kaçak çıktı

banner1020

28 Ocak'ta 15 günlük turist vizesiyle ülkeye gelen ve Lefkoşa'da bir kişi tarafından düşürülen cep telefonunu çalan Mehmet Aslan'ın 2 Şubat 2024’ten itibaren kaçak olarak ülkede kaldığı tespit edildi

banner974
Hırsızlık yaptı, kaçak çıktı

banner971
Lefkoşa’da meydana gelen sirkat ve KKTC’de ikamet izinsiz kalmak suçlarından tutuklanan Mehmet Aslan dün mahkemeye çıkarıldı.
Polis, 9 Nisan 2024 tarihinde, Lefkoşa'da Kemal Aksay Caddesi üzerinde bir şahıs tarafından düşürülmek suretiyle kaybedilen 6 bin TL değerindeki cep telefonu ile ilgili olarak yürütülen soruşturma kapsamında, söz konusu telefonu bularak alıp çaldığı tespit edilen zanlının 19.04.2024 tarihinde tespit edilerek tutuklandığını söyledi. Polis, soruşturma başlatıldığını, yapılan muhaceret kontrolünde zanlının 28 Ocak 2024 tarihinde 15 günlük turist vizesiyle ülkeye giriş yaptığını ancak izin süresi bittikten sonra 2 Şubat 2024’ten itibaren kaçak olarak ülkede kalmaya devam ettiğini belirtti. Polis, çalınan telefonun henüz bulunmadığını kaydederek, zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.
Yargıç, zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.