banner913
banner932
banner1032

Hamitköy’de 26 gram bonzai

banner1020

Hamitköy’de polis ekipleri Asil Türk Kansaran’ın evinde uyuşturucu buldu

banner974
Hamitköy’de 26 gram bonzai

banner971

Evrim KAMALI

Hamitköy’de gelen şikâyeti değerlendiren polis ekipleri zanlı Asil Türk Kansaran’ın ikametgâhında uyuşturucu buldu. Tutuklanan zanlı dün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Murat Döşenci olayla ilgili bulguları aktardı. Döşenci huzurda bulunan zanlı Asil Türk Kansaran’ın 24 Ağustos tarihinde yapılan şikâyet üzerine saat 19.30 sıralarında, ikametgâhına gelen polis ekiplerinin zanlıyı şüpheli görmesi nedeni ile üzerinde yaptığı aramada tasarrufunda üzerinde notalar yazılı kâğıt parçasına sarılı yaklaşık 10 gram ağırlığında sentetik cannabionit türü uyuşturucu madde bulduğunu söyledi. Polislerin olayı Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğüne aktarması üzerine olay yerine Narkotik polisinin geldiğini belirten Döşenci, zanlının huzurunda ev içerisinde yapılan aramada zanlı Kansaran’ın yatağı altında gizlenmiş bet kâğıdına sarılı yaklaşık 16 gram daha sentetik cannabionit türü madde bulduğunu belirtti. Polis zanlının tasarrufunda ve ikametgâhında bulunan toplamda yaklaşık 26 gram maddenin laboratuara gönderildiğini ve sonucunun beklendiğini ayrıca vermiş olduğu gönüllü ifadesinin teyit ve tekzip edileceğini belirterek ilk etapta 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Rauf Kürşad zanlı aleyhine başlatılan soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için ilk etapta 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.