banner913
banner932
banner1032
banner1038

Demirhan'da üç ayrı evden beyaz eşyalar çalındı

banner1020

banner974
Demirhan'da üç ayrı evden beyaz eşyalar çalındı

banner971
Demirhan’da Sardunya Konakları bölgesinde bulunan 3 ayrı ikametgahtan muhtelif beyaz eşyaların çalınmasıyla ilgili polisin yürüttüğü ileri soruşturmada zanlı olarak görülen 2 kişi tutuklandı.
Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre, 10 Şubat- 27 Mart tarihleri arasında meydana gelen olayların polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturma kapsamında, meselede zanlı olarak görülen A.C.(E-20) ve S.E.(K-19) tespit edildi. Tutuklanan zanlıların ikametgahlardan çaldığı eşyalardan olan toplam 5 beyaz eşyayı (davlumbaz, mikrodalga, ocak, fırın ve mikrodalga fırını) Lefkoşa’da başka şahıslara satarak, sahtekarlıkla para temin ettikleri belirlendi.
Söz konusu 5 beyaz eşya, satışı yapılan şahısların tasarruflarında bulunarak, emare olarak alınırken, soruşturma kapsamında dün zanlı S.E.’nin Lefkoşa’daki ikametgahında mahkeme emritle yapılan aramada ise, çalınan toplam 8 beyaz eşya (led televizyon, fırın, mikrodalga fırın, tost makinesi, çay makinesi, kahve makinesi ve buzluk tipi şaraplık) daha bulunarak emare olarak alındı.
Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.