banner913
banner932
banner1012

Merve’yi ne arayan var ne soran

banner1020

Türkiye Plaj Voleybol Milli takımı ile Tokyo için ilk etabı başarı ile geçen Merve Çelebi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kendi ülkesinden ne tebrik edenin ne de arayanın olduğunu söyleyen Çelebi, “Ben ne yapmalıyım ki destek verilsin.”açıklamasını yaptı

banner974
Merve’yi ne arayan var ne soran

banner971

Türkiye Plaj Voleybol Milli takımı ile Tokyo için ilk etabı başarı ile geçen Merve Çelebi, çarpıcı açıklamalar yaptı.
Merve Çelebi, BRTSPOR’da Tonguç Kotak ile 45 dakikaya konuk oldu ve çarpıcı açıklamalara imza attı. Sporcumuz Merve Çelebi, “Organizasyonun ilk etabını ikinci bitirdik. Umutlarımız devam ediyor. Ancak kendi ülkemden ne tebrik eden oldu ne de arayan. Ben ne yapmalıyım ki bize destek verilsin.”açıklamasını yaptı.

Sponsor bile bulamıyorum
Türkiye Pro Beach Tour’a katılmak için uğraştığını söyleyen Merve Çelebi, “Bu tur için sponsor arayışlarım var. Ne yazık ki henüz sponsor bulamadım. Sponsorsuz yer almak istemiyorum. Eğer bulamazsam bu organizasyonda da yer almayacağım.”şeklinde konuştu.
Açıklamalarına devam eden Merve Çelebi, “Ağustos ayında FIVB Dünya Kar Voleybol Şampiyonasının Arjantin’de yapılacak. Buraya FIVB’nin özel davetli olarak gidiyorum. Dünya Kar Voleybolunun önemli isimleri ile mücadele edeceğim.”dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.