banner913
banner932
banner1012

LTTFF zor durumda

banner1020

Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu, bağlı olduğu Londra Futbol Birliği (LFA)’dan atılma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. LFA’nın verdiği karara uymayan LTTFF, gelen sert bir cevap üzerine zor durumda kaldı

banner974
LTTFF zor durumda

banner971

Bu yıl 40’ncı sezonunu yaşayan Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu, bağlı olduğu Londra Futbol Birliği (LFA)’dan atılma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

Küçük Kaymaklı ile Yeşilada arasında oynanan 2. Küme maçı hakkında LFA’nin verdiği karara uymayan LTTFF, gelen sert bir cevap üzerine zor durumda kaldı. LFA’nin email yoluyla gönderdiği yazıda LTTFF ve tüm kulüplerin, karara uymamaları halinde üyeliklerinin dondurulacağı uyarısında bulunuldu.

Türk Ligi 2.Küme’ye dahil Brimsdown Stadı yan sahasında oynanan Küçük Kaymaklı-Yeşilada arasında oynanan karşılaşma 2-2 sona ermiş, ancak ev sahibi takım rakibin tüzük gereği lisanslarını getirmediği gerekçesiyle itirazda bulunmuştu. Futbol Federasyonu yönetimi de yaptığı toplantıda itirazı kabul ederek, maçın üç puanını Küçük Kaymaklı takımına vermişti.

Yeşilada bu karara Londra Futbol Birliği’ne başvurarak dört noktada itiraz yaparak, lisans kontrollerinin online sistem üzerinden yapılmaya başlandığını, bu nedenle sahada lisans kontrolüne gerek olmadığını belirtmişti. LFA de Yeşilada’nın itirazını kabul ederek, karşılaşmanın skorunun yeniden 2-2 olarak ilan edilmesi için LTTFF’e kararını bildirmişti.

Federasyon yönetimi ise maçın oynandığı tarihte tüzükte lisansların sahada kontrolünün yapılacağı yolunda madde olduğunu vurgulayarak, bunun da LFA tarafından onaylandığını hatırlatarak ilk kararında ısrar etmişti ve bu durumu da bildirmişti.

Geçtiğimiz günlerde gelen yazıda ise LFA kararlarının kesin olduğu vurgulanarak bunun uygulanması gerektiği bildirildi TTFF’nin buna uymaması durumunda üyeliğinin durdurulacağı ve bundan kulüplerin de etkileneceğinin altı çizildi.

Federasyon yönetimi son yaptığı toplantıda LFA’ye başvurarak bir toplantı talebinde bulunmaya karar verdi. LFA yetkilileri Federasyonun isteğini kabul etti. Tarafların biraraya gelerek soruna bir çözüm arayacağı öğrenildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.