banner913
banner932
banner1012

Tunceli’de helikopter düştü

banner1020

Tunceli'de içinde; 7 polis, birisi hakim, birisi astsubay ve 3 personelin bulunduğu helikopterle irtibat kesildi. Düştüğü değerlendirilen helikopter için alarm durumu verildi.

banner974
Tunceli’de helikopter düştü

banner971

Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ait Skorsky S-70 Blackhawk tipi helikopterle Tunceli’de görev uçuşu sırasında bugün saat 11.30’da telsiz teması kesildi. Helikopterde 7’si polis, birisi hakim, birisi astsubay ve 3’ü personel 12 kişinin bulunduğu belirtildi. Diyarbakır’dan kalkan helikopter ile irtibatın yoğun sis ve yağmurun olduğu Ovacık’ın Çambulak Mevkii’nde kesildiği belirtildi. Diyarbakır’dan bir askeri ekip ve 10 kişilik AFAD ekibi, helikopterle Tunceli’ye gönderildi. Helikopterin saat 11.00’de Diyarbakır’dan kalktığı Tunceli’ye giderek oradaki hakim ve polisleri aldığı ve havalandığı saat 12.00’den itibaren irtibat sağlanamadığı öğrenildi.

FOTO:Temsili - Helikopterin Sikorsky S-70 Blackhawk tipi olduğu öğrenildi.

FOTO:Temsili – Helikopterin Sikorsky S-70 Blackhawk tipi olduğu öğrenildi.

Tunceli Valiliğininden gelen ilk açıklamada “helikopterin hava şartları nedeniyle düştüğü değerlendiriliyor” denildi. Helikopterle henüz bir bağlantı kurulumadığı, uçuş güzergâhına güvenlik görevlilerinin çıkarıldığı, çevre köylerdeki vatandaşlardan da helikopterin bulunması konusunda yardım istendiği bildirildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.