banner913
banner932
banner1012

Kuzey Kıbrıs Turkcell’le BRT'nin işbirliği konuşuldu

banner1020

banner974
Kuzey Kıbrıs Turkcell’le BRT'nin işbirliği konuşuldu

banner971

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden BRTK (Bayrak Radyo Televizyon Kurumu) Genel Müdürü Meryem Çavuşoğlu Özkurt’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden BRTK ile olan işbirliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Harun Maden KKTC’nin köklü kanalı BRTK ile yapılan işbirliklerinin bundan sonrasında da gelişerek devam edeceğini belirtti. Maden ayrıca Turkcell ailesi olarak yapılacak işbirliklerine hazır olduklarını da dile getirdi.

BRTK Genel Müdürü Meryem Çavuşoğlu Özkurt da Kuzey Kıbrıs Turkcell’in başarılarından bahsetti. Buradaki başarılı ekiple kurumsal bir yapıya sahip olan Turkcell ile yaptıkları işbirliklerinden söz eden Özkurt yapılan projeleri de takip ettiklerini belirtti.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden’e ziyarette Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış eşlik etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.