banner913
banner932
banner1012

Fenerbahçe'de Vagner Love sesleri!

banner1020

Spor Toto Süper Lig'in ikinci devresinde Aytemiz Alanyaspor'da "kurtarıcı" olan Vagner Love, ortaya koyduğu futbolla Fenerbahçe yönetiminin de dikkatini çekti. Brezilyalı, gelecek sezon çalışmalarına başlayan Sarı Lacivertlilerin transfer listesine şimdiden girdi

banner974
Fenerbahçe'de Vagner Love sesleri!

banner971

Spor Toto Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor'un hücum silahı olan Vagner Love bu sezon 24 maçta 16 gol ile takımına katkı sağladı. Aytemiz Alanyaspor, "sambacı"nın gol attığı 13 maçın 8'inden galibiyetle ayrıldı.

Monaco'dan 3 milyon Avro'ya transfer edilen 32 yaşındaki Brezilyalı yıldızın adı Fenerbahçe'ye transfer iddialarıyla da gündeme geldi.

Fenerbahçe yönetimi, yaz döneminde Vagner Love'a imza attırıp, yedek kulübesini güçlendirmek istiyor.

Fenerbahçe'ye yeni Webo

Sarı-lacivertliler, 2012 - 2013 sezonunda forvette benzer sorunu çözmek için yurt içine yönelmiş ve Başakşehir'den Webo'yu transfer etmişti. Takıma büyük katkı veren Kamerunlu oyuncu, çoğu zaman ilk 11'de de görev yapmıştı.

Finansal Fair Play çerçevesinde oyuncu satmadan transfer yapması zor gözüken Sarı-lacivertlilerin, Vagner Love için takas formülünü kullanması bekleniyor. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.