banner913
banner932
banner1012

Cimnastik Fedarasyonu destek bekliyor

banner1020

Cimnastik Fedarasyonu yönetim kurulu, geçmiş yönetimin neden olduğu sorunlardan dolayı, federasyon gelirlerine mahkemece el konulmasının sıkıntılarını aşmak için çalışmalar yaparken, federasyon yasal bir piyango düzenleyerek, halktan destek istedi

banner974
Cimnastik Fedarasyonu destek bekliyor

banner971

Hasan Sapsızoğlu başkanlığındaki KKTC Cimnastik Fedarasyonu yönetim kurulu, geçmiş yönetimin neden olduğu sorunlardan dolayı, federasyon gelirlerine mahkemece el konulmasının sıkıntılarını aşmak için çalışmalar yapıyor.

Federasyonumuz yasal bir piyango düzenleyerek gelir elde etmeye çalışırken, konu ile ilgili olarak KKTC Cimnastik Federasyonu asbaşkanı Erçin Çoban şu açıklamayı yaptı:

“Tüm dostlara, spor severlere ve çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini düşünen halkımıza açık çağrımızdır.

KKTC Cimnastik Fedarasyonu Yönetim Kurulu olarak herkesi öncelikle selamlıyoruz ve Cimnastik sporumuz için desteklerinizi talep ve rica ediyoruz.

KKTC Cimnastik Federasyonu eski yönetim döneminde yapılan yanlış harcamalar ve ödenmeyen faturalar sonucunda mahkeme kararıyla (ki geçmiş dönemde mahkeme tebliğ kağıdı alınmasına rağmen, davaya konu üzerinde oynamalar yapılmasına rağmen hiçbir federasyon yöneticisinin duruşmalara katılmaması sebebiyle hüküm yeyen federasyonumuz var ortada) Devlet katkılarımıza el konmuş olması nedeniyle, Federasyonumuz büyük maddi sıkıntılar yaşamakta ve birçok faaliyetimizi yapamayacak noktaya gelmiş (getirilmiş) bulunuyoruz.

Özellikle büyük emekler sonucunda elde etmiş olduğumuz Türkiye Liglerinde katılım hakkımızın devamını sağlayabilmek için önümüzdeki hafta içerisinde İstanbul'da yapılacak olan müsabakalara çocuklarımızı (sporcularımızı) gönderebilmek ve diğer yerel faaliyetlerimizi devam ettirebilmemiz için ivedi olarak maddi desteğe ihtiyacımız vardır.

Yetkili makamlardan almış olduğumuz izinle, federasyonumuz yasal bir piyango düzenlemiş bulunmaktadır. Biletlerimizin satışa sunulmuş olduğunu siz dostlarımıza ve sporseverlerin bilgisine getirmeyi kendimde görev görürken, her alınacak piyango biletiyle federasyonumuza ve sporcularımıza destek vereceğinizi belirtmek isterim. Anlayış ve yardımlarınız için hepinize şimdiden teşekkür ediyorum.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.