banner913
banner932
banner1012

Aslan, Alanya'da 'Gümüş' değil altın buldu

banner1020

Şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı ekip, 82. dakikada Sinan Gümüş'ün attığı golle rakibini 3-2 yenerek yeniden liderliğe yükseldi.

banner974
Aslan, Alanya'da 'Gümüş' değil altın buldu

banner971

Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanan maçta Galatasaray, Gomis'in 5. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Sarı-kırmızılı ekip Tzavellas'ın 16. dakikada kendi kalesine attığı golle farkı 2'ye çıkardı: 0-2

Ev sahibi ekip, 22'de Fernandes ile farkı 1'e indirdi: 1-2 Mücadelenin ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

60. dakikada Alanyaspor, Emre Akbaba'nın penaltıdan attığı golle 2-2'lik eşitliği yakaladı.

82'de Sinan Gümüş Galatasaray'ı yeniden öne geçirdi: 2-3

Kalan sürede başka gol olmadı ve Galatasaray mücadeleden 3-2 galip ayrıldı ve şampiyonluk yolunda kritik bir galibiyet aldı.

Puanını 63'e çıkaran Galatasaray, liderliğini sürdürdü. Kümede kalma mücadelesi veren Aytemiz Alanyaspor ise 32 puanda kaldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.