banner913
banner932
banner1012

“Hizmet için yola çıktık”

banner1020

MDP Başkanı Burak Büsküvütçü, yapılacak seçime hazır olduklarını ve kadrolarının genç ve dinamik olduğunu vurguladı

banner974
“Hizmet için yola çıktık”

banner971

Milliyetçi Demokrasi Partisi (MDP) Genel Başkanı Burak Büsküvütçü, partinin tek adam partisi olmadığını, bir fikir hareketi olduğunu belirtti. 
MDP, “2018 Erken Genel Seçimleri”ni değerlendirmek üzere dün Lefkoşa Merit Otel’de basın toplantısı düzenledi. 
Büsküvütçü, yapılacak seçime hazır olduklarını söyleyerek, “MDP her an yapılacak her seçime hazır” diye konuştu. 

Parti olarak deneyim ve tecrübelerden yararlanmaya önem verdiklerini söyleyen Büsküvütçü, “Ak Sakallılar Heyeti” oluşturduklarını, tecrübelerden yararlanacaklarını belirtti. 
Büsküvütçü, Kıbrıs Türk halkına hizmet için yola çıktıklarını dile getirdi. 
Partide kadın ve gençlik kolları bulunmadığını söyleyen Büsküvütçü, kadınları ve gençleri kategorilere ayırmak ve belli köşelere sıkıştırmak istemediklerini, bir kadının veya gencin parti başkanı seçilebileceğini, önünde engel bulunmadığını belirtti. 
Kadrolarının genç ve dinamik olduğunu kaydeden Büsküvütçü, seçimlerde milletvekili adaylarını tabanın belirlemesini ve yüzde 30 kadın kotasını olumlu bulduklarını söyledi. 
KKTC’nin kendi ayakları üzerinde durmasının önemli olduğunu söyleyen Büsküvütçü, özel teşebbüsün önünün açılması gerektiğini dile getirdi. 
Kıbrıs sorununa da değinen Büsküvütçü, “Rum tarafında kilisenin, siyaset ve sokaktaki etkisi kırılmadığı sürece anlaşma mümkün değil” dedi. İki devletlilik zemininde görüşmelere başlanmasının en sağlıklı yöntem olacağını söyleyen Büsküvütçü, eşit, adil, sürdürülebilir bir çözüm istediklerini kaydetti. 
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.