banner913
banner932
banner1032

Yeni Polo görücüye çıktı

banner1020

Polo, yeni neslinde özellikle kabin yapısı ve donanımlarıyla dikkat çekecek gibi görünüyor

banner974
Yeni Polo görücüye çıktı

banner971

Dünya çapında bugüne kadar yaklaşık 14 milyon adet satılan Polo'nun yeni nesli tanıtıldı. Detaylara inmeden önce heyecanlandıran haberlerden bahsedelim: Polo GTI geri dönüyor ve bunun yanında bir de Polo Beats olarak adlandırılan yeni bir versiyonun gelmesi de konuşulanlar arasında.

Altıncı jenerasyon Polo, bir çok yeni özelliği segmentinde uygulayacak ilk model olacak. 4053 mm uzunluğundaki otomobil eski modelden 81 mm daha uzun bir gövdeye ve 94 mm daha fazla dingil mesafesine sahip. Polo öncelikle genişleyen iç hacmi ve 351 litreye çıkan bagajı ile dikkatleri üzerine çekiyor, ama Polo'da değişen tek şey hacim değil. İç tasarımı tamamen yenilenen otomobil, üst segment araçlarda olduğu gibi analog yerine Active Info Display olarak adlandırılan ve 6.5 ile 8 inç arasında değişen dijital ekran opsiyonları da sunuyor. Polo yeni motor ve sürüş asistanlarıyla da dikkatleri üzerine çekecek. Baz versiyon olan Trendline donanım seviyesinde bir takım güvenlik asistanlarının (ACC, Front Assist, City Emergency Breaking, Pedestrian Monitoring) yanı sıra, çoğu markada ekstra ücrete tabi tutulan gündüz LED farları da standart olacak.

İlginç açıklamalardan biri de, yeni Polo'nun fabrika çıkışlı olarak doğal gaz ile çalışan ve 90 beygir üreten bir motor seçeneğinin de olması. Bu motor, 90 beygir (70 kW) altında olan motorlar gibi sadece manuel şanzıman ile sunulacak. Bu motorun yanı sıra güçleri 65 ile 150 beygir arasında değişecek olan dört benzinli ve iki de dizel motor seçeneğiyle satışa sunulacak olan Polo’nun Almanya fiyatı ise 12.975 Euro olsrsk açıklanıyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.