banner913
banner932
banner1012

New York Auto Show başladı

banner1020

Otomobil fuarı New York Auto Show başladı. Bine yakın otomobil ve arazi aracının on gün boyunca sergileneceği fuarın binlerce ziyaretçiyi ağırlaması bekleniyor

banner974
New York Auto Show başladı

banner971

Otomobilseverlerin merakla beklediği New York Auto Show, kapılarını ziyaretçilerine açtı.

ABD'nin New York kentinde başlayan 117. Uluslararası Otomobil Fuarı'nda son model otomobiller kadar kamyonet ve 4x4'ler de büyük ilgi görüyor.

On gün sürecek fuar, Mercedes, BMW, Audi gibi Alman devlerinden Ford, Dodge ve Cadillac gibi yerli markalara ve Toyota ile Honda'nın da aralarında bulunduğu, özellikle ABD piyasasında pazar payı yüksek Asya menşeli üreticilere kadar çok sayıda markaya ev sahipliği yapacak.

Bine yakın otomobil ve arazi aracının sergileneceği fuarın binlerce ziyaretçiyi ağırlaması bekleniyor.

ABD'nin New York kentinde başlayan 117. Uluslararası Otomobil Fuarı'nda son model otomobiller kadar kamyonet ve 4x4'ler de büyük ilgi görüyor. Fuarda 42.000 programlanabilir LED ile kaplanmış Lexus IS modeli de sergilendi.

Öte yandan Subaru, New York Otomobil Fuarı’nda, 7 kişilik oturma kapasitesi ve dev boyutlarıyla “En Büyük Subaru” unvanını kazanacak olan yeni SUV’sini tanıttı. Ascent SUV Concept adındaki yeni modelde tamamen yeni geliştirilen turbo beslemeli, direkt enjeksiyonlu 2.4 litrelik bir boxer motor da ilk defa tanıtıldı. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.