banner913
banner932
banner1012

Balkanlar: Rakiplerime duman yutturacağım

banner1020

Tırmanma Şampiyonası'nın üçüncü yarışında yarışacak olan efsane pilotlardan Taner Balkanlar, yaşanacak büyük rekabete rağmen rakiplere duman yutturacağını, iddia etti

banner974
Balkanlar: Rakiplerime duman yutturacağım

banner971

Kuzey Kıbrıs Tırmanma Şampiyonası'nın üçüncü yarışı 8 Ekim Pazar günü saat 12:00'de Aveneou Dereboyu sponsorluğunda Kantara'da gerçekleştirilecek. Yarışın seromonik startı ise 7 Ekim Cumartesi günü saat 14:00'te Aveneou Dereboyu önünde verilecek.

Kaplıca - Kantara arasında yapılacak olan yarışta ralli pistlerinin efsane pilotlarından Taner Balkanlar da yarışacak. Geçtiğimiz sezon kategorisini şampiyonlukla tamamlayan ve bu yıl sezon içerisinde sadece 1 yarışa katılma kararı alan Taner Balkanlar, Pazar günü yapılacak olan Kaplıca - Kantara arasındaki yarışını kaçırılmaması gerektiğini söyledi. Müthiş bir yarış olacağına ve büyük rekabetin yaşanacağına eminim diyen Taner Balkanlar, “Ben iddialıyım ve rakiplerime duman yutturacağım.” ifadelerini kullandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.