banner913
banner932
banner1012

Yıldızlar büyüledi

banner1020

New York’ta düzenlenen Met Gala 2017’de ünlü modeller giyimleriyle dikkat çekti

banner974
Yıldızlar büyüledi

banner971

Kostüm Enstitüsü yararına yapılan Met Gala 2017, önceki gece New York’ta düzenlendi. Kırmızı halının yıldızları, cesur elbiseleriyle, ünlü modeller Bella Hadid ve Kendall Jenner oldu.

Metropolitan Museum of Art'ın Costume Institute adlı kanadı yararına her yıl düzenlenen yardım balosu olan Met Gala, New York'ta düzenlendi. Galaya birbirinden ünlü isimler katıldı. Ünlü model Bella Hadid’in cesur sırt dekoltesi, Kendall Jenner’ın ise transparan elbisesi gecenin en dikkat çeken kırmızı halı görüntülerini oluşturdu. Rihanna ve Katy Perry ise çılgın tasarımlı kıyafetleri ile tüm gözleri üzerlerine çekmeyi başardı. Gwyneth Paltrow, Sophie Turner ve Gisele Bündchen de gecenin sade şıklığı tercih eden isimleri olarak öne çıktı.

İşte Met Gala 2017 kırmızı halısından yansıyanlar...

Rihanna

Kendall Jenner

Doutzen Kroes

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.