banner913
banner932
banner1012

Erkeklere Özel: Yazın Blazer Giymenin 3 Yolu

banner1020

Her erkeğin gardırobunda bulunması gereken temel parçalardan biridir blazer. Düğmeli, klasik kesim bir ceket her mevsimde kurtarıcı bir parça olacaktır. Ancak bu ceketi stil sahibi bir şekilde kombinlemenin yollarını bilmekte fayda var. Özellikle yaza uygun ince kumaşlarla tasarlanmış olan blazer modelleri son derece şık olabileceği gibi, bir hata ile üniforma gibi de durabilir. İster akşam davetlerde ister hafta sonu stilinde; blazer ceketleri yaz aylarında en doğru şekilde giymek için bu yazımıza mutlaka göz atın!

banner974
Erkeklere Özel: Yazın Blazer Giymenin 3 Yolu

banner971

Yaz düğünleri için

Resmi bir yaz daveti için blazer ceket giymenin en önemli kurallarından biri pantolon seçimi olacaktır. Pantolonla ceketinizin benzer renkte olmamasına özen gösterin, aksi taktirde kombininiz uyumsuz bir takım gibi duracaktır. Yaz için ideal olan erkekler için keten ceket modellerinin içine beyaz gömleğinizi giyin. Pantolon olarak da pileli erkek pantolonları ideal olacaktır. Renk konusunda ceketinizi camel tonlarında seçebilir, pantolonunuzu ise siyah renkte tercih edebilirsiniz. Stilinizle uyumlu renklerde bir kravat ve sade bir makosen ayakkabı seçtiniz mi yaz düğünleri için kombininiz hazır demektir.

Hafta sonu barbekü partileri için

Erkek blazer ceket modellerini yazın en kusursuz şekilde giymenin yollarından biri de marin trendine sadık kalmaktır. Hafta sonu akşamüstünü geceye bağlayacak keyifli bir barbekü partisinden yola çıkarak sizin için bir yaz kombini yaratıyoruz. Marin trendine uygun lacivert erkek ceketi anahtar parçanız olacak. Ceketinizin içine birinci kat olarak beyaz bir tişört, ikinci kat olarak ise incecik bir denim gömlek giyin. Gömleğinizin düğmelerini açık bırakın, aynı şekilde ceketinizin de. Kat kat giyim trendine de göz kırpan bu kombini açık kahverengi tonlarında bir erkek şortu ve son yılların en trend yaz ayakkabılarından biri olan slip on modeller ya da espadriller ile tamamlayın.

İş çıkışı arkadaş buluşmaları için

İşten çıktınız ve üzerinizdeki resmi kıyafetleri artık çıkarmak istiyorsunuz. Arkadaşlarınızla buluşup rahat, keyifli bir akşam geçireceksiniz. Blazer ceket, bu anlar için de harika bir kombin yaratmanıza yardımcı olacak. Burada dikkat etmeniz gereken şey konforunuzu korurken bir yandan da blazer ceketin şıklığını doğru kullanmak. Klasik kesim ceketler yerine daha sportif erkek ceketleri tercih edeceğiniz model olmalı. Haki tonlarında bir blazer’ın içine kısa kollu ekose gömleğinizi giyebilir, havanın serinleme ihtimaline karşın, gömleğinizin üstüne açık gri ince bir kazak giyebilirsiniz. Üzerinize ceketinizi alın, altınıza paça kısmı lastikli dar olacak şekilde, bol kesim olmayan siyah bir eşofman altı giyin. Siyah spor ayakkabılarınızı da ayağınıza çektiğinizde bu keyifli akşama hazırsınız demektir.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.