banner913
banner932
banner1012

Yeni Cage çok ses getirecek

banner1020

Bu yaz sezonuna çok daha büyük bir yatırımla ve dev projelerle girecek olan Cage Club, muhteşem bir organizasyonla kapılarını misafirlerine açmaya hazırlanıyor

banner974
Yeni Cage çok ses getirecek

banner971

Cratos Premium Hotel bünyesindeki Cage Club, eğlence sektöründe çığır açmaya hazırlanıyor.

Bu yaz sezonuna geçtiğimiz yıllara oranla çok daha büyük bir yatırımla ve dünya standartlarında hazırlanan projelerle girmeye hazırlanan Cage Club,

20 Mayıs Cumartesi akşamı düzenlenecek tanışma partisiyle ve ardından 27 Mayıs Cumartesi akşamı düzenleyeceği muhteşem bir organizasyonla kapılarını misafirlerine açıyor.

Bu sezon baştan aşağı yenilenen yüzü ile konuklarına merhaba demeye hazırlanan Cage Club, ülkenin en iyi kulübü olayı başararak, yaza damgasını vuracak ve gece hayatının kalbi olacak.

Kaliteli hizmeti, eğlence anlayışı, farklı konseptleri, görsel şovları, dans gösterileri ve karnavalları aratmayacak geceleriyle Cage Club sadece Kıbrıs’ta değil Akdeniz’de de büyük ses getirecek.

Sektörün deneyimli ve başarılı ismi Bayram Sözüdoğru ile Berk Namsoy işletmeciliğinde eğlence sektöründe fark yaratacak olan mekan, profesyonel ekibiyle de dikkat çekiyor.

Setleriyle unutulmaz geceler yaşatan başarılı DJ’ler Umut Özsoy ve Barış Pulat’ın kabin başında olacağı Cage gecelerinde genç yetenekler Emre Üstünkaya ve Bilgehan Alperen (Bill Dalton) da yaz boyunca eğlence severleri coşturacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.