banner913
banner932
banner1012

Ümit Besen’den nostalji yolculuğu

banner1020

Maxim Royal sahne alan Türk müziğinin ünlü isimlerinden Ümit Besen, nostalji ziyafeti yaşatarak, sevilen şarkıları ile geçmişten günümüze uzanan müzik dolu bir yolculuğa imza attı

banner974
Ümit Besen’den nostalji yolculuğu

banner971

 Ülkemizde gazino konseptiyle misafirlerini ağırlayan Maxim Royal, Türk müziğinin ünlü isimlerinden Ümit Besen ile keyifli bir geceye imza attı.

Rezervasyonların günler öncesinden tamamlandığı mekanda sahne alan Ümit Besen, Pamela Spencer ile yaptığı düet ile büyük alkış aldı.

Merit Royal Hotel içinde konuklarını ağırlayan Maxim Royal, Ümit Besen’i Kuzey Kıbrıs’lı hayranlarıyla buluşturdu. Gazino kültürünü yaşatmaya özen gösteren Maxim Royal’de gece,Türkan Arslan’ın şarkıları ve cabaret şovun güçlü ismi Gediz’in kahkaha dolu gösterisi ile başladı.

Sahne sırası Ümit Besen’e geldiğinde ise Maxim Royal’de alkışlar uzun süre susmadı. Geceye katılan konuklarına tam anlamıyla nostalji ziyafeti yaşatan sanatçı, sevilen şarkıları ile geçmişten günümüze uzanan müzik dolu bir yolculuğa imza attı.

Sahnede geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz ünlü söz yazarı Ali Tekintüre’yi anarak onun eserlerinden olan ‘’Dilek Taşı” ve  “Hangimiz Sevmedik’’şarkılarına yer veren Ümit Besen, kendisini dinleyenler arasında bulunan şarkıcı Pamela Spencer’i alkışlar arasında sahneye davet etti.

Geçtiğimiz yıl piyasaya çıkarmış olduğu ‘’Başka’’albümünde düet yapmış olduğu alternatif rock müziğin başarılı isimi Pamela Spencer ile ’’Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi?’’ şarkısını seslendiren Ümit Besen, ayakta alkışlandı.

Konukların yoğun isteği üzerine ikili ‘’Alışmak Sevmekten Zor Geliyor’’şarkısını da birlikte seslendirdi. Gecenin finalini bir zamanların unutlmaz şarkılarından olan’’Sigarası Yaldızlı” ve “Değmen Benim Yaslı Gönlüme’’ ile yapan Ümit Besen,  Kıbrıs’ta olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek herkese teşekkürlerini sundu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.