banner913
banner932
banner1012

Sinan Akçıl fırtınası esti

banner1020

The Whisky Festival etkinlikleri çerçevesinde 5 Mile Club’ta sahne alan Sinan Akçıl, konuklara coşkulu bir gece yaşattı

banner974
Sinan Akçıl fırtınası esti

banner971

Kuzey Kıbrıs’ın eğlence hayatına damga vurmaya devam eden Johnnie Walker önderliğindeki The Whisky Festival’de, 15 Nisan Cumartesi akşamı Sinan Akçıl sahne aldı. Girne’nin sevilen mekanlarından 5 Mile Club’da dansçıları ile birlikte eşsiz bir sahne performansı sergileyen Sinan Akçıl, kendi albümündeki parçalarının yanı sıra pek çok sanatçıya yaptığı birbirinden hit parçaları ard arda sıraladı. Konuklar gece boyunca tüm şarkılarda Sinan Akçıl’a eşlik ederken doyasıya dans etti.

THE WHİSKY FESTİVAL DJ SUAT ATEŞDAĞLI’YI AĞIRLAYACAK

Her hafta birbirinden özel partilerle adaya renk katan The Whisky Festival, 22 Nisan Cumartesi akşamı DJ Suat Ateşdağlı’yı ağırlayacak. Müzik direktörlüğü de yapan ve pek çok ünlü ismin hit parçalarına yaptığı remixlerle müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği deneyimli DJ Suat Ateşdağlı, Lefkoşa’da bulunan Hangover Cafe & Bar’da gerçekleşecek partide performans sergileyecek.

Seçkin marketlerdeki özel indirimlerle birlikte Johnnie Walker’ın “Şanslı Şişe” çekiliş heyecanı da sürüyor. Anlaşmalı marketlerden satın aldıkları her Johnnie Walker Black Label 75cl ve üzeri için verilen kuponlar ile her hafta noter huzurunda yapılan “Şanslı Şişe” çekilişine katılan viskiseverler, o haftanın anlaşmalı meyhanelerinde Johnnie Walker Black Label 75cl dahil 2 kişilik yemek kazanıyor. “Şanslı Şişe’yi” bulan talihliler meyhanelerde eşsiz viski tatları ile tanışıp muhabbet, müzik ve eğlence dolu bir gece geçirmenin keyfini yaşıyorlar.

The Whisky Festival kapsamında her hafta Çarşamba, Cuma ve Cumartesi akşamları düzenlenen meyhane aktiviteleri viskiseverlerden yoğun ilgi görüyor. Başarılı sanatçı Eda Girgin, 21 Nisan Cuma akşamı Huzurağaç Restaurant’ta, 22 Nisan Cumartesi akşamı Bella Terrace’da sahne alarak şarkıları ile meyhane akşamlarına keyif katacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.