banner913
banner932
banner1012

Müzikal şölen

banner1020

Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Enbe Orkestrası, geniş kadrosu ve sahne şovlarıyla büyük beğeni kazandı

banner974
Müzikal şölen

banner971

Türkiye’nin ünlü orkestrası Enbe, Behzat Gerçeker şefliğinde Merit Crystal Cove Hotel’de sevenleriyle bir araya gelerek muhteşem bir konsere imza attı.

ENBE Orkestrası’na yaklaşık 500 konuk gece boyunca eşlik etti.

Müzisyenler ve dansçılarından oluşan bir ekiple sahnede hayranlarının karşısına çıkan Enbe Orkestrası, yerli ve yabancı parçalardan oluşan bir müzik ziyafeti sundu. Konuklarının yoğun ilgisi üzerine sahneden inerek aralarında şarkılarını seslendiren Behzat Gerçeker, piyanosunun başında da harikalar yarattı. Orkestraya eşlik eden dansçılar ise dans ve davul şovlarıyla büyük alkış aldı.

Orkestranın kurucusu ve şefi Behzat Gerçeker, konuklarının şarkılarını hep bir ağızdan söylemesi üzerine, “Herkese çok teşekkür ederim. Muhteşem bir koro oluyoruz” diyerek mutluluğunu dile getirdi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.