banner913
banner932
banner1012

Girne’ye eşsiz bir mekan

banner1020

Girne, çok şık ve modern bir restorana kavuştu. Lezzetin, muhabbetin ve eğlencenin merkezi Big BOSS, dünya mutfağı, geniş içecek yelpazesi ve lounge atmosferi ile büyük bir fark yarattı

banner974
Girne’ye eşsiz bir mekan

banner971

Girne, Big BOSS’le eşsiz ve modern bir restorana kavuştu. Kıbrıs’ta eğlence hayatına yön veren Backwood XL Performance Hall ve Retro Lounge’in yaratıcıları Gamze Yücel ile Mehmet Özkan Kurşun, bu kez Girne Park AVM’de çok konuşulacak bir mekanı hizmete açtı.

Big BOSS’un açılışına Türkiye’nin en popüler sanatçılarından Ebru Polat ve çok sayıda davetli katıldı.

UBP Girne Milletvekili Dt Ünal Üstel tarafından görkemli bir törenle açılan mekan, herkesin büyük beğenisini kazandı.

Açılışta Afrodit Girls’ın muhteşem dans şovları yer alırken, Radyo Juke ekibinden DJ Soydan Korkmaz ve sunumlarıyla Burç Tuncer ise canlı yayınları ile renk kattılar.

Lezzetin, sohbetin, eğlencenin merkezi Big BOSS, eşsiz dünya mutfağı ve geniş içecek yelpazesi, şık menüsü ve lounge atmosferi ile Kıbrıs’ı lezzet ve eğlenceye davet ediyor.

Big BOSS, ünlü isimleri ve Kıbrıs sosyal yaşamının sevilen isimlerini de açılışta da olduğu gibi ağırlamaya devam edecek.

Dünya mutfağının tüm lezzetlerini büyük bir özenle hazırlarken, usta ellerden çıkan farklı tatlara kendi yorumunu katıyor. Sadece damaklarda değil sunumlarıyla da hafızalarda yer almayı başarıyor.

Big BOSS’ta sabahları kahvaltınızı yaparken, gazetenizi okuyup kahvenizi keyifle yudumlayabilir, işten ara verip öğle aralarında çok şık bir yemek yiyebilir, iş toplantıları yapabilir, doğum günü partileri düzenleyebilir ve günün stresini eğlenceli bir şekilde üzerinizden atabilirsiniz.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.