banner913
banner932
banner1012

Ebru - Hakan’la nostalji geceleri

banner1020

Girne’nin eğlence anlayışına fark yaratan organizasyonlarıyla renk katmayı sürdüren Grand Pasha Otel Girne’nin eşsiz manzarasını Türk mutfağının harika lezzetleriyle buluşturduğu Teras Ocakbaşı Restoranı’nı Ebru - Hakan ikilisi ile güçlendirdi

banner974
Ebru - Hakan’la nostalji geceleri

banner971

Kıbrıs sahnelerinin kadife sesli sanatçısı Ebru Elmas, deneyimli müzisyen Hakan ile başladığı 20 yılı aşkın müzik yolculuğuna şimdilerde Grand Pasha Teras Ocakbaşı’nda devam ediyor.

Dillerden düşmeyen Sezen Aksu klasikleri yanında popüler türk ve batı müziğinden özgün örnekler sunan Ebru Hakan Çarşamba ve Cuma akşamları mekanı dolduran konuklarına unutulmaz nostalji anları yaşatıyor.

Ebru Hakan ikilisini dün akşam müzisyen Yağmur, Grand Pasha Casino Halkla İlişkiler yöneticisi Özlem Sessizoğlu ve İzmir’den gelen yeğeni Özgür yalnız bırakmadılar. Lha

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.